Shadow

Holland America Line Zuid-Amerika-cruises met de ms Zaandam

Zuid-Amerika-cruises met de ms Zaandam
© Holland America Line

Holland America Line biedt in het najaar van 2014 en het voorjaar van 2015 twintig cruises naar Zuid-Amerika aan. Het gaat onder meer om Zuid-Amerika-cruises met de ms Zaandam.

Zuid-Amerika-cruise met de ms Zaandam: Inca-cruise naar Peru

De eerste Zuid-Amerika-cruises met de ms ZaandamAls start 5 oktober 2014 vanuit Vancouver voor een 22-daagse “Inca Discovery” cruise naar Valparaiso (Santiago) in Chili. Gasten kunnen ook voor deze Zuid-Amerika-cruise ook in San Diego aan boord gaan, waardoor het een 18-daagse cruise wordt.

Deze Zuid-Amerika-cruise met de ms Zaandam verkent zeven landen en bevat een overnachting in de haven van Callao (Lima) in Peru. Daardoor kunnen cruisegasten ook Machu Picchu bezoeken.

Zuid-Amerika-cruise met de ms Zaandam rond Kaap Hoorn

Op 27 oktober vertrekt het ms Zaandam vanuit Valparaiso voor de volgende etappe in deze Zuid-Amerika-cruise: een 14-daagse “Zuid-Amerika Passage” rondom Kaap Hoorn naar Buenos Aires in Argentinië. Het schip gaat door verschillende klimaatzones, van gletsjers tot tropische stranden, inclusief een tocht door de Chileense fjorden en de Straat van Magellan. Een overnachting in Buenos Aires biedt extra tijd om de lokale cultuur te verkennen.

Grote Zuid-Amerika-cruise met de ms Zaandam van 36 dagen

De “Inca Discovery” cruise en de “Zuid-Amerika Passage” kunnen worden gecombineerd tot een 36-daagse Collectors Voyage: de “Inca Discovery en Zuid-Amerika Passage”. Van oktober 2014 tot maart 2015 vaart het ms Zaandam zeven keer de een 14-daagse route ‘Zuid-Amerika Passage’ tussen Valparaiso, Chili en Buenos Aires. De cruise biedt een overnachting in Buenos Aires, meerdere cruisedagen langs de fjorden en nationale parken van Chili en memorabele stops in onder andere de Falkland Eilanden (indien het weer het toelaat), Kaap Hoorn en Ushuaia, de meest zuidelijke stad ter wereld.
Cruises van Holland America Line zijn te boeken bij onder meer Cruisetravel, TUI en Stip Reizen. Kijk ook even naar de andere Zuid-Amerika-cruises met de ms. Statendam, de ms Prinsendam en de cruises naar Brazilie met de ms Maasdam.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.