Shadow

Veel Holland America Line cruises naar Zuid-Amerika in 2014-2015

MS Prinsendam in het Panamakanaal
© Holland America Line

Holland America Line zet in de winter van 2014-2015 flink in op cruises naar Zuid-Amerika. Met maar liefst vier schepen die gestationeerd worden in Latijns-Amerika is er veel keuze in Holland America Line cruises naar Zuid-Amerika. Tijdens diverse cruises is voldoende tijd ingeruimd om bijvoorbeeld Machu Picchu te bezoeken.

Twintig Holland America Line cruises naar Zuid-Amerika

Holland America Line biedt in het najaar van 2014 tot en met het voorjaar van 2015 met vier schepen cruises in Zuid-Amerika aan. De cruises worden gemaakt met de ms Statendam, de ms Maasdam (cruises naar Brazilie), ms Prinsendam en ms Zaandam. Dit kwartet maakt in totaal twintig cruises in Zuid-Amerika. De cruises variëren in lengte van veertien tot achtenzestig dagen, met vertrekken vanuit Fort Lauderdale, San Diego en Vancouver, aangevuld met afvaarten vanuit bestemmingen in Zuid-Amerika.

Holland America Line

“Zuid-Amerika heeft een grote aantrekkingskracht op cruisegasten”, zegt Richard Meadows, die bij Holland America Line verantwoordelijk is voor sales, marketing en het gastenprogramma. “Het is het meest diverse continent ter wereld, met extreme klimaten, uiteenlopende landschappen en fantastische mogelijkheden voor excursies. Naast unieke ervaringen zoals het bijwonen van carnaval, het zien van pinguïns in hun natuurlijke leefomgeving en varen rondom Kaap Hoorn, brengen de vaarroutes de gasten naar plaatsen die het best bezocht kunnen worden met een cruiseschip, zoals Antarctica en de Amazone rivier.”

Cruises naar Zuid-Amerika: Amazone of rondje Zuid-Amerika

Voor de cruises in Zuid-Amerika is het ms Zaandam (1.432 passagiers) het hele seizoen in Zuid-Amerika gestationeerd. Het ms Maasdam (1.258 passagiers) maakt een 49-daagse “Amazon and Carnaval Explorer” cruise, inclusief een bezoek aan Rio de Janeiro in Brazilië tijdens het jaarlijkse carnaval. Het ms Prinsendam (835 passagiers) maakt in november 2014 de 28-daagse “Amazon Explorer” cruise en het ms Statendam (1.260 passagiers) maakt in november 2014 en maart 2015 rondreis cruises vanuit San Diego. De langste reis van het seizoen is de 68-daagse “Grand South America and Antarctica Voyage”, waarbij het ms Prinsendam tijdens de cruise Zuid-Amerika helemaal omcirkelt.
Cruises van Holland America Line zijn te boeken bij onder meer Cruisetravel, TUI en Stip Reizen.

Veel Holland America Line cruises naar Zuid-Amerika in 2014-2015
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.