Shadow

MSC Cruises maakt winnaar My Moments bekend

MSC Cruises PoesiaMiddellandse Zee-cruise-specialist MSC Cruises lanceerde in maart 2013 een nieuwe tool genaamd ‘My Moments’. Via de “My Moments” tool kunnen reizigers hun eigen fotoalbum aan boord creëren en direct delen met de rest van de wereld. Tijdens de lancering werd ook een videowedstrijd uitgeschreven in samenwerking met Userfarm en vandaag werd de Argentijnse regisseur en fotograaf Luciano Andres Gallo met zijn inzending Mediterranean Life tot winnaar uitgeroepen.

MSC Cruises en Userfarm vroegen videomakers om de unieke mediterrane sfeer van MSC Cruises vast te leggen door middel van korte, originele video’s. Het doel was om een weerspiegeling te geven van de overtuiging van MSC Cruises dat het leven niet moet worden afgemeten aan de minuten die we ervaren, maar door de momenten die we delen en waarvan we genieten. Van de 54 inzendingen selecteerde MSC Cruises een shortlist van de 10 beste video’s. De geselecteerde clips zijn geplaatst op de Facebook pagina’s van MSC Cruises waar fans stemden op hun favoriet.

Middellandse Zee cruises: mediterranean lifestyle

Gallo’s originele en ontroerende ‘Mediterranean Life’ was de overduidelijke winnaar met meer dan 1.100 stemmen van MSC Cruises Facebook fans wereldwijd. Geproduceerd met behulp van originele opnames die gemaakt zijn in Italië en de soundtrack van Marcus Loeber’s ‘The Beauty Of A Second’, wist Gallo de schoonheid, smaken,kleuren, geluiden en stemming van de Middellandse Zee perfect in beeld te brengen.
Volgende maand volgt er nog een mashup video op basis van de 10 genomineerde filmpjes, waarbij de beste ‘my moments’ de revue passeren. Ook deze video is te bezichtigen via de Facebook pagina’s van MSC Cruises.

Ook een MSC cruise boeken? Kijk voor aanbiedingen bij onder meer Dreamlines, Kras, CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en Stip Reizen. Lees meer artikelen over MSC Cruises.

Delen