Norwegian Cruise Line neemt Norwegian Encore in ontvangst

Geplaatst door Redactie op 1 november 2019 om 15:56 in de categorie Cruise nieuws

Cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line ontving woensdag 30 oktober haar nieuwste schip, Norwegian Encore, in Bremerhaven, Duitsland. Deze langverwachte mijlpaal wordt de komende maanden groots gevierd met speciale bezichtigingsevents in Europa, New York en Miami en een schipnaamgevingsceremonie op 21 november, 2019.

Norwegian Encore

Norwegian Encore- ©Stephanie Cardelle

Zowel afgevaardigden van Norwegian Cruise Line als Meyer Werft waren aanwezig bij de in ontvangst name.
“We vieren de levering van ons 17e schip en de voltooiing van onze baanbrekende Breakaway Plus klasse, die mede mogelijk is gemaakt door een speciale samenwerking met onze partners van Meyer Werft,” vertelde Andy Stuart, President en CEO Norwegian Cruise Line. “Onze constante toewijding aan het creëren van producten op hoog niveau zorgt ervoor dat wij door kunnen gaan met het leveren van waardevolle ervaringen aan onze gasten. Ook wanneer Norwegian Encore aanstaande november thuis arriveert in Miami.”

De ruim 335 meter lange Norwegian Encore beschikt over een bruto tonnage van bijna 170.000 en een gastcapaciteit van bijna 4.000 passagiers. Het schip vaart voor de eerste keer uit voor haar preview cruise van Bremerhaven in Duitsland op 31 oktober en komt aan in Southampton, Engeland op 2 november. Tijdens deze tweedaagse reis genieten gasten van het nieuwste aanbod dat onder andere bestaat uit de grootste racebaan in de industrie, het nieuwe restaurant Onda by Scarpetta, een Galaxy Pavilion en een lasergame arena. Als kers op de taart maakt de Tony Award® winnende musical Kinky Boots haar debuut op zee.

Boven verwachting presteren

“We zijn verheugd dat we wederom een wereldklasse Norwegian Cruise Line schip hebben mogen leveren,” zegt Bernard Meyer, managing partner van Meyer Werft. “We zijn erg trots op onze samenwerking die al meer dan 16 jaar voortduurt en het is dan ook een hele eer dat wij onderdeel zijn van de meest succesvolle klassen van de verschillende schepen. Wij zijn ervan overtuigd dat Norwegian Encore de trend voort zal zetten en weer boven verwachting zal presteren in de ogen van de gasten”

Norwegian Encore begint haar tocht naar de andere kant van de oceaan op 2 november, waarna het schip op 10 november arriveert in New York voor een tweedaagse preview van 11 tot 13 november. Hierna vervolgt ze haar reis richting Miami voor een aantal evenementen, waaronder een doopceremonie en viering op 21 november inclusief optreden van Grammy Award winnende zangeres en televisie host Kelly Clarkson.

Plasticvrij schip

Als onderdeel van de recente samenwerking met JUST Goods, Inc., is Norwegian Encore het eerste schip binnen het bedrijf dat plastic fles vrij is tijdens haar debuut. Voor 1 januari 2020, zal Norwegian Cruise Line de eerste grote cruiserederij zijn die wegwerpflessen elimineert op haar volledige vloot. Een belangrijke ontwikkeling in het bieden van duurzame opties op zee.

Deze herfst lanceert Norwegian Encore een 7-daagse cruise door de Oostelijke Caribbean uitvarend in Miami op 24 november 2019. Reizen vanaf New York City naar Bermuda zowel als naar Canada en New England beginnen op 22 april 2020 en cruises naar de Westelijke Caribbean vanaf Miami starten op 12 december 2020. In het voorjaar van 2021 maakt Norwegian Encore haar debuut aan de westkust en vaart van Seattle naar Alaska.
Cruiseaanbod van Norwegian Cruise Line in 2020.

Binnenkort: de reportage van decruisegids.nl over de preview cruise met de Encore.

Cruises met Norwegian Cruise Line kun je boeken bij onder meer Zeetours, CruiseReizen.nl, Cruisetravel, Captain CruiseStip Reizen, Cruisewinkel en Kras.

 

Waardeer dit artikel

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.