Shadow

Seabourn bestelt tweede nieuw ultraluxe cruiseschip

Seabourn Quest

Seabourn laat een tweede ultraluxe cruiseschip bouwen door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri. Het schip gaat de Seabourn Ovation heten. Het wordt een zusterschip van de Seabourn Encore, het nieuwe schip van Seabourn dat eerder dit jaar werd aangekondigd. De levering van het eerste nieuwe Seabourn schip staat gepland voor eind 2016, het tweede wordt in het voorjaar van 2018 verwacht.

Seabourn heeft ook voor het tweede nieuwe schip ontwerper Adam D. Tihany aangetrokken om de openbare ruimtes aan boord van het schip te ontwerpen. Tihany gaat voor het nieuwe schip de openbare binnen- en buitenruimtes ontwerpen, inclusief de spa, het theater, het casino, de lounges en het innovatieve, multifunctionele Seabourn Square.

Aansluiting bij typerende Seabournstijl

“Bij de aankondiging van het eerste nieuwe schip ontstond veel interesse in cruises. We zijn erg blij dat deze toenemende vraag naar Seabourn cruises ons in staat stelt om een tweede schip aan onze groeiende vloot toe te voegen”, aldus Richard D. Meadows, President bij Seabourn. “Deze twee nieuwe schepen bieden de ingetogen elegantie waar we bekend om staan, evenals nieuwe voorzieningen, innovaties en moderne design elementen, die perfect aansluiten bij de stijl die Seabourn typeert.”

Populaire cruiseschipklasse

De configuratie van het nieuwe schip wordt gebaseerd op de zeer populaire Seabourn Odyssey-klasse schepen. Er komt één extra dek en nieuwe, grotere openbare ruimtes. Het schip biedt plaats aan 604 gasten, op basis van dubbele bezetting van de all-suite cabins. Elke suite aan boord van het nieuwe schip beschikt over een eigen veranda. Zoals gasten van Seabourn gewend zijn voorziet ook dit schip in veel ruimte per gast en een zeer persoonlijke, bijna één op één service aan boord.

Beide nieuwe schepen zetten de modernisering van de vloot voort, die de rederij begon in 2009 met de lancering van de Seabourn Odyssey. Deze bekroonde nieuwe klasse van de vloot, waar ook Seabourn Sojourn (2010) en Seabourn Quest (2011) onder vallen, won al diverse prijzen. Met de toevoeging van deze twee nieuwe schepen, beschikt Seabourn over de meest moderne, ultra -luxe vloot in de cruise-industrie.

Zoek hier een cruise met een van de bestaande of nieuwe schepen van Seabourn.

Ontdek en beleef de wereld van het cruisen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.