Shadow

Cruises van MSC: avontuur op land én zee

Cruisen is ontspanning, maar bij cruiserederij MSC Cruises wordt ook zeker aan de actieve vakantieganger gedacht.  Natuurlijk is de reis op zee al een belevenis op zich, maar de cruises van MSC  bieden cruisepassagiers de mogelijkheid om het avontuur op land voort te zetten.

MSC cruises naar Noorwegen of de Middellandse Zee met de MSC Lirica  © MSC Cruises
MSC cruises naar Noorwegen of de Middellandse Zee met de MSC Lirica © MSC Cruises

Of je nu liever op een hondenslee door de imposante Noorse omgeving racet of in een off-road auto het Mediterrane landschap doorkruist, tijdens de cruises van MSC zijn er geschikte excursies voor iedere reiziger.

Cruises van MSC: noordelijke pracht

Het Noord- Europese landschap biedt naast een prachtig uitzicht ook diverse spannende activiteiten. Ontdek tijdens de cruises van MSC Longyearbyen, het meest noordelijke dorp ter wereld met een hondenslee of bezoek de Noorse fjorden met een zogeheten RIB boot. Deze stevige, opblaasbare boot brengt je naar het bijzondere UNESCO plekje Geirangerfjord.

MSC Cruises doet verschillende havens aan waaronder het Romsdalsfjord waar je niet alleen kunt wandelen en kajakken, maar ook een spectaculaire treinrit kunt maken door de wereldberoemde Flåm vallei. In Reykjavik stappen alleen de echte avonturiers in een speciale jeep, gebouwd voor de meest woeste landschappen, voor een trip langs prachtige meren, berkenbossen en rotsachtige landschappen. Liever een excursie op z’n Hollands? MSC Cruises biedt verschillende fietstours –met of zonder gids- aan, ook met vertrek vanaf Nederlandse bodem.

Mediterrane cruises van MSC

Ook voor excursies in Mediterrane sferen ben je bij MSC Cruises aan het juiste adres. Stap in Kroatië op een Segway, rijd in een jeep over Corfu of verken historische wegen in een off-road voertuig door het Siciliaanse Messina. Ook een must-do tijdens de cruises van MSC: een bezoek aan de Rots van Gibraltar. Deze rots, ook wel de poort van de Middellandse Zee genoemd, biedt een adembenemend uitzicht vanaf de top en bereik je via een kabelbaan.

In Istanbul ontdek je de magische ontmoetingsplaats tussen Azië en Europa tijdens een een boottocht over de Bosporus, de rivier die Istanbul in tweeën deelt. Kun je geen genoeg krijgen van excursies op het water? Ga mee met een ontspannende kajak tocht in de baai van Kotor (Montenegro), bekijk de prachtige kust van Palma tijdens een catamaran tour en geniet van Venetië tijdens een tochtje met een typisch Venetiaanse gondel. Vanzelfsprekend eindig je iedere tour ontspannen aan boord van een MSC schip, voorzien van alle luxe en gemak.

Cruises van MSC boeken? Kijk voor aanbiedingen bij CruiseReizen.nl, Captain Cruise, Cruisewinkel, Stip Reizen en TUI. Of boek rechtstreeks bij Msccruises.nl.