Boek en zoek al ver vooruit je cruise bij MSC Cruises

Geplaatst door Redactie op 15 juli 2014 om 15:55 in de categorie Cruise nieuws

MSC cruises twee schepenNieuw in de cruisewereld: de 18-maanden brochure van MSC Cruises. Voor het eerst komen alle reismogelijkheden van het komende anderhalf jaar samen in één catalogus. Naast de beschrijving van meer dan 1.000 cruiseprogramma’s, geeft het tevens een mooi beeld van de mediterrane manier van leven die de cruiserederij zo eigen is. Deze innovatie in de cruisewereld is het resultaat van wereldwijde gesprekken met de markt over de impact en waardering van bestaande productbrochures. Met de nieuwe uitgave, die loopt van november 2014 tot mei 2016, wil MSC Cruises reisagenten en reizigers nog beter informeren.  

Mooie momenten, exotische oorden

De uiterst complete nieuwe brochure van MSC Cruises bestaat uit drie overzichtelijke delen. Het begint met een introductie van de mediterrane levensstijl van MSC, waar de tijd bestaat uit mooie momenten en niet uit minuten. De moderne vloot, uitstekende faciliteiten en warme service lenen zich perfect voor deze ontspannen manier van vakantie vieren. Het tweede deel geeft meer inzicht in de wereld van MSC Cruises met informatie over bestemmingen per seizoen, waaronder de Grand Voyages naar exotische oorden en natuurlijk het Middellandse zeegebied. Tenslotte wordt aandacht besteed aan details als hutcategorieën en dekplannen. Elke hutcategorie wordt gelinkt aan een of meer van de speciale all-inclusive pakketten van de rederij: het voordelige Bella, het flexibele Fantastica, het ontspannen Aurea en de exclusieve Yacht Club.En vergeet niet, kinderen die nog geen 18 zijn (en in de hut van hun ouders verblijven) cruisen gratis.

Stijgende populariteit

Erik Schuffel, Managing Director van MSC Cruises, is blij met de uitgebreide brochure: “We zien in Nederland een steeds verder stijgende populariteit van de cruisevakantie en deze complete catalogus is de perfecte tool voor het plannen van een droomvakantie door reisagenten en reizigers. Nieuwe bestemmingen die we het komende anderhalf jaar gaan aandoen staan duidelijk beschreven en ook de bekende reizen krijgen volop aandacht. Welke cruise je ook kiest, je krijgt er gegarandeerd een vleugje méditerranée bij. Het maakt niet uit of je afvaart naar Australië, Dubai, de Emiraten en Oman of het Caribische gebied, de mediterrane levensstijl zit MSC Cruises in het bloed en is aan boord van elk schip te ervaren. Dat kan trouwens heel voordelig, met deze nieuwe brochure is het mogelijk je droomcruise nog langer van te voren te plannen en dat geeft mooie vroegboekvoordelen.”

Over vroeg boeken gesproken. Wie verzekerd wil zijn van een 3 of 4 persoonshut, doet er goed aan op tijd te reserveren. Dat kan onder meer bij Dreamlines.

Boek en zoek al ver vooruit je cruise bij MSC Cruises
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.