Shadow

Boek vanaf nu je cruise met Symphony of the Seas

Royal Caribbean International heeft de naam van het nieuwste schip in de vloot aangekondigd: Symphony of the Seas, het vierde Oasis Class schip en 26e schip in de vloot, zal in april 2018 worden afgeleverd en tijdens de zomer van haar inaugural seizoen de inspirerende bestemmingen verkennen van de Middellandse Zee met havens zoals Barcelona, Palma de Mallorca, Provence, Florence/Pisa, Rome en Napels. Vanaf vandaag zijn de afvaarten van Symphony of the Seas boekbaar!

Symphony of the Seas, zal de titel grootste en meest avontuurlijke cruiseschip claimen daar er 28 meer hutten worden aangeboden dan op het zusterschip Harmony of the Seas, het schip 230.000 bruto tonnage omvat, haar gasten nieuwe features en voorzieningen aanbied maar ook voorzien zal zijn van alle baanbrekende innovaties en avontuurlijke ervaringen waar Harmony of the Seas wereldwijde erkenning voor heeft ontvangen zoals het 7-Neighborhood concept, fantasierijke en geraffineerde dinermogelijkheden, Bionic Bar, Broadway-style entertainment, het iconische Aqua-Theater, het trio Perfect Storm waterglijbanen en de Ultimate Abyss, de langste glijbaan op zee!

Naar Miami

In november 2018 na het inaugural seizoen in Europa vaart Symphony of the Seas Trans-Atlantisch naar de Miami’s state-of-the-art Terminal A ofwel de “Kroon van Miami” om vanuit daar 7-nachten West-Caribbean en Oost-Caribbean afvaarten aan te bieden. “De kroon van Miami” terminal, gepland voor de aankomst van Symphony of Seas & Allure of the Seas zal de meest innovatieve cruiseterminal in the Verenigde Staten worden met een voorspelde revenue van $500 miljoen en voor circa 4000 banen in de Miami-Dade County zorgen.

Cruises met schepen van Royal Caribbean zijn onder meer te boeken bij CruiseReizen.nl, Dreamlines, Cruisetravel en Zeetours.

Royal Caribbean is ook moedermaatschappij van Celebrity Cruises. Die cruiserederij heeft ook een nieuw schip ontwikkeld dat in 2018 in de vaart komt: de Celebrity Edge.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.