Shadow

Exclusieve musicalcruise naar de Noorse fjorden

Holland America Line RotterdamNieuw in 2019: de musicalcruise met de Nieuw Statendam van Holland America Line. Net als in 2016 gaat deze cruise naar de Noorse fjorden.

Het bericht van 2016:

In 2016 bestaat Cruisespecialist Cruise Travel dertig jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een unieke musicalcruise naar de  Noorse Fjorden. Verschillende bekende Nederlandse musicalsterren zorgen tijdens de musicalcruise voor spectaculair entertainment. Deze reis is exclusief te boeken bij Cruise Travel. Gasten vertrekken op 11 juni comfortabel vanuit Rotterdam met het vier sterren cruiseschip ms Rotterdam van Holland America Line. De 8-daagse reis is volledig verzorgd en brengt de cruisepassagiers langs de adembenemende Noorse fjorden. De cruise voert langs Flåm, Stavanger, Kristiansand en Oslo en bevat twee cruisedagen op zee. Op 18 juni legt het schip weer aan in Rotterdam.

Overdag bekijkt u indrukwekkend natuurschoon en bezoekt u typisch Noorse dorpen en steden. ‘s Avonds geniet u van alle luxe en comfort aan boord én van exclusief top-entertainment.

Shows en meet & greet tijdens de musicalcruise

Bekende musicalsterren Tony Neef, Pia Douwes, Stanley Burleson en Sophia Wezer verzorgen exclusieve optredens aan boord. Daarnaast zal aanstormend talent van de Frank Sanders Musical Akademie acte de presence geven. Tijdens een cocktailparty en meet&greet kunt u kennismaken met de artiesten aan boord. Bekijk bestemmingen, hutten, het entertainmentprogramma en prijzen op cruisetravel.nl/musical. Het aanbod aan musicalcruises is niet heel groot, dus grijp deze kans!

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.