Shadow

Musical Cruise in 2025: met de Rotterdam naar Noorwegen en de Shetland Eilanden

Musicalsterren Brigitte Heitzer en Stanley Burleson zijn in juni 2025 weer samen op het toneel te zien tijdens de zesde editie van de Zeetours Musical Cruise. Deze cruise vindt van 21 tot en met 28 juni 2025 opnieuw plaats aan boord van de Rotterdam van Holland America Line, ditmaal richting Noorwegen en de Shetland Eilanden.

Musical Cruise
Boek je musicalcruise op de Rotterdam ©PR Zeetours

Dit zijn de sterren van de musical cruise 2025

Tijdens de cruise zullen beide sterren verschillende optredens verzorgen. Naast Brigitte Heitzer en Stanley Burleson wordt binnenkort nog een derde bekende musicalster aangekondigd. Brigitte Heitzer en Stanley Burleson speelden in 2008 samen in de musical Evita waar ze de rollen van Eva Peron en Ché Guevara vertolkten. In 2011 speelden ze daarnaast samen in de succesvolle musical Miss Saigon.

Brigitte Heitzer heeft een indrukwekkende carrière in de Nederlandse musicalwereld. Haar reis begon in 2007 toen ze de hoofdrol van Evita won in de talentenjacht Op zoek naar Evita, waarna ze schitterde als Evita in de gelijknamige musical in Rotterdam. Ze won hiermee in 2019 de Conny Stuart Musical Award. Vele rollen volgden en begin dit jaar won ze haar 4e Musical Award voor haar rol als Donna in Mamma Mia!

Multitalent Stanley Burleson is aankomend seizoen te zien in Agatha Christie’s Murder on the Nile. Voor zijn rol als de Geest in Disney’s Aladdin won hij zijn vijfde Musical Award. De afgelopen jaren tekende hij onder andere voor de regie van de musical Boni en was hij te zien in De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes. Stanley begon zijn carrière ooit in de musical Cats en was in talloze musicals te zien. De musicalster maakt deel uit van de organisatie van de Zeetours Musical Cruise en is daarom al sinds de allereerste editie vast aanwezig. Beide ‘award winning’ musicalsterren worden tijdens de Zeetours Musical Cruise 2025 ondersteund door een gerenommeerd ensemble.

Musical cruise op de Rotterdam

Het vlaggenschip Rotterdam is het derde cruiseschip in de Pinnacle-klasse van Holland America Line. Met een indrukwekkende lengte van 297 meter en een breedte van 35 meter, biedt het plaats aan maximaal 2.668 passagiers. De Rotterdam is het perfecte samenspel van strakke nautische lijnen van een traditioneel schip en moderne faciliteiten, allemaal gecombineerd met een elegante inrichting. Het World Stage Theater heeft daarnaast een prachtig LED panoramisch scherm waardoor kijkers tijdens de diverse optredens worden omringd met spectaculair beeld en geluid. Lees hier ook reviews over de Rotterdam

De Zeetours Musical Cruise 2025 vertrekt vanuit Rotterdam. Op de route liggen o.a. het pittoreske Kristiansand en kleurrijke Skjolden in Noorwegen en de ruige Shetland Eilanden in Schotland. De cruise eindigt weer in Rotterdam. Tijdens de Zeetours Musical Cruise worden, naast verschillende concerten, ook een Musical Sing-along, Musical Cruise Quiz en een Meet & Greet georganiseerd. De Zeetours Musical Cruise 2025 is te boeken via deze link naar Zeetours Cruises.

Andere cruises met Holland America Line

Wie een andere cruise wil boeken met Holland America Line heeft keus genoeg. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vernieuwde Alaska-cruise naar Alaska en Glacier Bay. Of cruises naar het Caraïbisch Gebied.

Lees ook: Stap aan boord van de Love Boat Themacruise.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij CruiseOnline, Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI, Stip Reizen en Cruisewinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.