Shadow

Fred. Olsen Cruises stoot twee schepen af

Fred. Olsen Cruises kocht onlangs twee  schepen van de Holland America Line en daarom stoot de maatschappij twee van haar oudste schepen af. Fred Olsen Cruises kocht de MS Amsterdam en MS Rotterdam die verder gaan onder de namen Bollette en Borealis. Deze schepen nemen de routes over van de afgedankte schepen Black Watch en Boudicca.

Black Watch van Fred. Olsen Cruiseline
De Black Watch van Fred. Olsen Cruise Lines wordt afgestoten. ©Fred.Olsen Cruise Line

Peter Deer, Managing Director bij Fred. Olsen Cruise Lines, zei tegen cruisehive: “Ik ben blij dat ik kan zeggen dat we nu in het stadium zijn dat we de laatste hand leggen aan nieuwe vaarplannen en zijn erg enthousiast om dit te doen met twee nieuwe schepen binnen onze vloot. We zijn nog aan het kijken wat we gaan doen met de Boudicca en Black Watch, maar we gaan er zeker niet meer mee varen. We weten dat deze schepen erg geliefd zijn bij ons en onze gasten, maar het is tijd om te evolueren en vooruit te kijken naar een lange en mooie toekomst voor Fred. Olsen Cruise Lines.”

Virtueel afscheid

Binnenkort onthult de cruisemaatschappij meer details over de plannen om weer te gaan varen, maar in tussentijd hopen ze dat mensen mee gaan op de virtuele afscheidscruises om de Boudicca en Black Watch in stijl te zien vertrekken. De in Engeland gevestigde cruisemaatschappij zal op Facebook virtueel afscheid nemen van Boudicca en Black Watch. Gasten en bemanning worden uitgenodigd om hun foto’s en herinneringen aan de twee schepen te delen.

Het is nog niet bekend waar de schepen na hun pensionering terecht zullen komen. Worden ze vanwege hun leeftijd gesloopt dan gebeurt dat waarschijnlijk bij de Aliaga scheepsrederij in Turkije waar meer cruiseschepen gesloopt worden.

Omboeken naar Bolette of Borealis

Wie geboekt heeft op een van die twee schepen wordt automatisch overgeboekt naar dezelfde routes op Bolette of Borealis en krijgt binnen een aantal weken bericht van Fred. Olsen Cruise Lines met de laatste details.

Cruise boeken?

Wil je een cruise boeken bij Fred. Olsen Cruise Lines of bij een van de andere cruisemaatschappijen?

Bekijk cruise aanbiedingen bij CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, TUI, Stip Reizen en Captain Cruise.

Lees ook:

Wat doen de cruisemaatschappijen tegen corona?

Welke cruisemaatschappijen varen weer?

Reizigers willen graag weer cruisen

Blijf op de hoogte van het laatste cruisenieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.