Shadow

Kortingen en upgrades bij Seabourn tijdens het Signature Saving Event 2019

Ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn  nodigt haar gasten uit om de wereld te ontdekken tijdens het Signature Savings Event 2019. Het jaarlijkse evenement biedt cruisereizigers in 2018 en 2019 uitzonderlijke besparingen en vele extra’s op geselecteerde cruises met de prijswinnende vloot van Seabourn, waaronder het nieuwste schip Seabourn Ovation, dat afgelopen voorjaar in gebruik is genomen.

Seabourn Encore
Seabourn Encore©PR Seabourn

Het Signature Saving Event, dat dit jaar van 26 november 2018 tot en met 19 februari 2019 loopt, geeft gasten op geselecteerde cruises aanzienlijke voordelen om met Seabourn van de wonderen van de wereld te genieten.

Vroegboekvoordeel Signature Saving Event 2018 – 2019

Deze voordelen zijn onder andere:

  • Gratis upgrade naar een Veranda Suite
  • Gratis internetpakket van 300 minuten per persoon
  • Tot $500 boordtegoed per suite
  • Tot $500 vliegticket voucher per persoon
  • Besparingen tot 15% op combinatiereizen

Wanneer cruisereizigers een Penthouse of Premium Suite boeken, is een boordtegoed tot $1000 en onbeperkt internettegoed per suite van toepassing.

“Ons Signature Savings Event is altijd iets om naar uit te kijken. Dit jaar beginnen we eerder dan ooit met het evenement dat bijzondere voordelen biedt voor reizigers die op zoek zijn naar een ultraluxe vakantie aan boord van de meest verfijnde cruiseschepen die op de oceanen varen”, aldus Chris Austin, Senior Vice President Global Marketing & Sales bij Seabourn. “Met onze vijf schepen die honderden havens op alle zeven continenten aandoen, is dit het perfecte moment om een reis met Seabourn te boeken.”

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij Captain Cruise, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Seabourn’s Signature Savings Event is van toepassing op geselecteerde wereldwijde cruises in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Antarctica en Patagonië, Trans-Atlantische cruises, Arabië en India, Azië, Canada & New England, het Caribisch gebied, Panamakanaal, Zuid-Amerika en meer.

De intieme schepen van Seabourn bieden unieke onderscheidende elementen: ruime, zorgvuldig ingerichte suites, velen met veranda; voortreffelijk dineren in meerdere restaurants; open bars; heerlijke wijnen tijdens lunch en diner; prijswinnende service en een ontspannen sociale sfeer waardoor gasten zich aan boord direct thuis voelen. De schepen varen het hele jaar over de wereld naar de meest aantrekkelijke bestemmingen, UNESCO werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en bestemmingen.

Op onze zoek- en boekpagina kun je cruises zoeken op cruisemaatschappij, vaargebied en cruisethema.

Innovatieve programma’s

Passagiers die met Seabourn cruisen, ervaren aan boord innovatieve programma’s en samenwerkingen met geselecteerde bedrijven en particulieren die matchen met de Seabourn belofte van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service. Hieronder valt ‘An Evening with Tim Rice’, de nieuwe avondshow exclusief voor Seabourn in samenwerking met Belinda King Creative Productions; Spa en Wellness met Dr. Andrew Weil, een holistische spa en wellness ervaring met fysieke, sociale en spirituele elementen en The Grill van Thomas Keller, een restaurant geïnspireerd door het klassieke Amerikaanse steakhouse uit de jaren ’50 en ‘60.

The Grill is exclusief voor Seabourn, een uniek culinair concept van top chef Keller waarbij er een verassende draai wordt gegeven aan iconische gerechten die worden geserveerd.
Vliegticketvouchers en andere promotionele voorzieningen zijn beschikbaar voor bepaalde cruises en afhankelijk van beschikbaarheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.