Met korting cruisen bij Holland America Line

Holland America Line cruiseschepenMet korting cruisen bij Holland America Line in 2017? Dat kan met de nieuwe  ‘ReadyToCruise’ zomerspecials. Daarmee biedt Holland America Line cruisepassagiers speciale aanbiedingen en kortingen voor 2017. 

Met korting cruisen bij Holland America Line

Holland America Line heeft elk jaar wel een Ready to Cruise-aanbieding. Meestal zijn dat kortingen op cruises voor bijvoorbeeld de derde of vierde cruisepassagier of kortingen naar bestemmingen. Maar de ready to cruise aanbiedingen voor 2017 zijn wat overzichtelijker. Wie voor 1 juni 2017 een cruise boekt, komt in aanmerking voor boordtegoed tot 500 dollar per stateroom. Bij het boeken van een suite ontvangt de passagier tevens honderd dollar extra aan internettegoed.

Alle cruises met vertrek tussen 1 juni 2017 en 30 maart 2018, met uitzondering van Grand Voyages en Grand Voyage segmenten, komen in aanmerking voor de ‘Ready To Cruise’ aanbieding. Afhankelijk van het type stateroom ontvangen gasten boordtegoed, variërend van $100 tot $500 per stateroom.

Boordtegoed Holland America Line

Het boordtegoed kan gebruikt worden voor onder meer behandelingen in de Greenhouse Spa en Salon, aankopen in de winkels, excursies, drankjes of diners in de specialiteitenrestaurants zoals de Pinnacle Grill, Sel de Mer, Canaletto of Tamarind.

De Holland America Line bestemmingen die in aanmerking komen voor deze aanbieding zijn de Alaska cruises en Alaska Land+Sea Journeys, de Caraïben, Canada/New England, Bermuda, Mexico, Zuid-Amerika, het Panamakanaal, het Verre Oosten, de Zuid-Pacific, Europa en Australië/New-Zeeland.

Cruises van Holland America Line zijn te boeken bij onder meer Cruisereizen.nl, Cruisetravel, Zeetours, TUI, KuoniTenzing Travel, Stip Reizen en Cruise.nl.

Met korting cruisen bij Holland America Line
4.8 (96%) 5 votes

Delen

Reageer op dit artikel