Shadow

Met korting cruisen bij Holland America Line: Sea you soon en Buy One, Get One

Corona gooide een hoop roet in het eten. Cruises werden geannuleerd tot zeker eind van dit jaar. Maar voor 2021 en 2022 is boeken al weer mogelijk. En dat kan voor Holland America Line cruisepassagiers met leuke aanbiedingen, extra’s en/of korting. Wie voor 28 februari 2021 een cruise van Holland America Line boekt voor 2021 of 2022, profiteert van voordeel tijdens de Sea You Soon-actie. Daarnaast heeft Holland America Line tot en met 5 januari 2021 ook de Buy One, Get One-acties.

met korting cruisen bij Holland America Line (© Aviareps)
Met korting cruisen bij Holland America Line.

Holland America Line heeft vaak wel een aantal aanbiedingen zoals de Ready to Cruise-aanbieding of zoals nu de Upgrades & More-aanbiedingen. Meestal zijn dat kortingen op cruises voor bijvoorbeeld de derde of vierde cruisepassagier of kortingen naar bestemmingen. Lees ook: Have it all premium pakketten van Holland America Line.

Sea you soon-promotie

Deze keer komt Holland America Line met Sea You Soon-aanbiedingen. Klanten die tussen 10 december 2020 en 28 februari 2021 een cruise boeken voor 2021 en 2022, ontvangen een royale hut upgrade, een Signature drankenpakket, een gratis specialiteitenrestaurant diner, 10% korting op alle landexcursies en gratis of verlaagde tarieven voor kinderen in dezelfde hut.

Als extra bonus bovenop de andere voordelen, ontvangen cruiseliefhebbers die voor 5 januari 2021 boeken, ook de hotelservicekosten per hut of suite inclusief. “Sea You Soon” geldt voor alle gasten in dezelfde hut, heeft betrekking op de meeste van Holland America Line’s wereldwijde routes en op het cruise gedeelte van de Alaska Land+Sea Journeys.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij Zeetours, CruiseOnline, CruiseReizen.nl, Cruise Travel, Sunweb, Corendon, ANWB, TUI en Cruisewinkel.

Als onderdeel van de “Sea You Soon” aanbieding kunnen cruisereizigers een buitenhut boeken voor de prijs van een binnenhut en een verandah hut voor de prijs van een buitenhut. Gasten ontvangen ook een Signature Drankenpakket en een diner in specialiteitenrestaurant de Pinnacle Grill of het Tamarind.

Korting op geselecteerde excursies van Holland Amerika Line

Passagiers die voorafgaand aan de cruise geselecteerde excursies boeken, profiteren van een besparing tot wel 10% als dit voor 14 maart 2021 wordt geboekt. Gratis of gereduceerde tarieven voor kinderen maken het voordeliger om samen met het gezin of in familieverband een Holland America Line cruise te plannen.

Cruisebestemmingen in de “Sea You Soon” promotie zijn onder andere Alaska cruises en Alaska Land+Sea Journeys, Azië, Australië/Nieuw-Zeeland, Canada en New Engeland, het Caribisch gebied, Europa, Hawaii, Mexico, Pacifische kust, Panamakanaal en Zuid-Amerika, maar ook cruises tijdens de feestdagen van 2022.

Buy One, Get One actie: Extra binnenhut bij boeking suite of balkonhut

Wie goedkoop met z’n gezin een cruise wil maken, kan tot en met 5 januari 2021 profiteren van de Buy One, Get One-aanbiedingen. Bij boeking van een balkonhut of suite krijg je een extra binnenhut. Deze Buy One, Get One-actie geldt alleen voor geselecteerde cruise naar Alaska, Europa, het Caribisch gebied en Mexico die vertrekken tot en met 18 december 2021. Je kunt deze aanbieding combineren met het “Sea You Soon” aanbod van Holland America Line.

Die extra binnenhut mag je met één of twee personen bezetten, zonder toeslag voor eenpersoonsgebruik. Wie de extra binnenhut wil upgraden, kunnen dit doen door het verschil in de tarieven tussen een binnenhut en de gewenste hogere hutcategorie bij te betalen. De voordelen van de Sea You Soon- promotie zijn niet van toepassing op de extra binnenhut. Daarnaast zijn belastingen, toeslagen, havengelden en hotelservicekosten niet inbegrepen.

Upgrade & More-aanbiedingen van Holland America Line

De Holland America Line Upgrade & More aanbiedingen komen jaarlijks terug. In de Upgrades & More aanbieding zitten cruises naar Alaska met Land+Sea Journeys, cruises naar Azië, Australië/Nieuw Zeeland, Bermuda, Canada/New England, de Caribbean, het Panama Kanaal, Europa, Hawaï, Mexico en Zuid-Amerika. Ook diverse cruises tijdens de feestdagen vallen onder de aanbiedingen.

Met korting cruisen bij Holland Holland America Line

Boek nu geselecteerde december 2020 – voorjaar 2022 cruises en ontvang tijdelijk uitzonderlijke voordelen – voor iedere gast in dezelfde hut:

  • Volpension en Signature drankenpakket
  • Vooruitbetaalde hotelservicekosten
  • Signature dinerpakket
  • Boek een suite en ontvang naast de bovenstaande voordelen ook een Premium internetpakket o.b.v. dubbele bezetting. 

Deze aanbieding is 8 december 2020 geëindigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.