Shadow

Met korting cruisen bij Holland America Line

met korting cruisen bij Holland America Line (© Aviareps)
Met korting cruisen bij Holland America Line. Bijvoorbeeld een verandah-stateroom voor de prijs van een ocean view stateroom

Met korting cruisen bij Holland America Line in 2018 en 2019? Dat kan met de populaire Upgrades &More-aanbiedingen van Holland America Line zomerspecials. Daarmee biedt Holland America Line cruisepassagiers speciale aanbiedingen en kortingen voor 2018 en 2019. 

Met korting cruisen bij Holland America Line

Holland America Line heeft elk jaar wel een aantal aanbiedingen zoals de Ready to Cruise-aanbieding of zoals nu de Upgrades & More-aanbiedingen. Meestal zijn dat kortingen op cruises voor bijvoorbeeld de derde of vierde cruisepassagier of kortingen naar bestemmingen. Met de nieuwe Upgrades & More-aanbiedingen krijgen cruisepassagiers op geselecteerde cruises in 2018 en 2019 en op Alaska Land + Sea Journeys een uitgebreid pakket aan voordelen.

Cruisepassagiers die één van de geselecteerde cruises boeken, ontvangen een stateroom upgrade, een boordtegoed tot wel $500 per stateroom (afhankelijk van cruise-lengte en stateroom categorie) en tot 10% korting op de EXC excursies. De Upgrades & More aanbiedingen zijn van toepassing op afvaarten tussen 28 maart 2018 en 24 april 2019, met uitzondering van Grand Voyages en Grand Voyage segmenten. De Holland America Line Upgrade & More aanbiedingen komen jaarlijks terug. In de Upgrades & More aanbieding zitten cruises naar Alaska met Land+Sea Journeys, cruises naar Azië, Australië/Nieuw Zeeland, Bermuda, Canada/New England, de Caribbean, het Panama Kanaal, Europa, Hawaï, Mexico en Zuid-Amerika. Ook diverse cruises tijdens de feestdagen vallen onder de aanbiedingen. Cruises van Holland America Line zijn te boeken bij onder meer Cruisereizen.nl, Cruisetravel, Captain Cruise, Cruisewinkel, Zeetours, Kras, Dreamlines en Stip Reizen

Boordtegoed Holland America Line

Als onderdeel van de Upgrades & More aanbieding kunnen cruisepassagiers bij HAL een ocean-view stateroom boeken voor de prijs van een interior stateroom en een verandah stateroom voor de prijs van een ocean-view stateroom. Afhankelijk van de lengte van de cruise en categorie van de stateroom, kan het boordtegoed oplopen tot $400 per stateroom en tot $500 per suite. Het boordtegoed is beschikbaar voor de eerste twee gasten in de stateroom. Dat boordtegoed kun je gebruiken voor onder meer behandelingen in de Greenhouse Spa en Salon, aankopen in de winkels of het boeken van excursies. Ook drankjes of diners in de specialiteitenrestaurants zoals de Pinnacle Grill, Sel de Mer, Canaletto of Tamarind kun je met dit boordtegoed afrekenen.

Korting op excursies bij Holland America Line

Behalve de Upgrades & More aanbiedingen heeft Holland America Line nog een extra lokkertje. Passagiers die vóór 15 maart 2018 één van de geselecteerde cruises boeken, krijgen korting op de excursie. Die korting kan oplopen tot tien procent. Deze aanbieding is op meer dan 1500 EXC excursies van toepassing.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.