Musicalcruise op de Nieuw Statendam

Geplaatst door Redactie op 5 april 2019 om 21:17 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

Het aanbod aan musicalcruises is niet zo heel groot. Dit jaar organiseren Zeetours en Cruisewinkel een 8-daagse fjordencruise met de Nieuw Statendam van Holland America Line. Mis deze unieke kans niet!

De Nieuw Statendam © HAL

De Nieuw Statendam © HAL

Overdag aan boord komt het mooie Noorse landschap voorbij en meer je aan om een bezoekje te brengen aan de Noorse dorpen en steden zoals Alesund, Geiranger en Bergen. De cruise vertrekt en komt weer aan in Amsterdam. Dat maakt het extra gemakkelijk om aan boord te stappen voor een ruime week genieten van alle luxe, comfort en heerlijk eten aan boord van de Nieuw Statendam, de prachtige natuur en het topentertainment ‘s avonds. Er zijn optredens van onder meer Mariska van Kolck en Stanley Burleson en het muzikale ensemble Marcel Visscher, Julia Berendse, Liss Walravens en David van den Tempel. De muzikale leiding is in handen van Billy Maluw.

Dit wordt dé cruise van het jaar voor musical- en cruiseliefhebbers! Deze week zijn er meer dan tien optredens en een meet & greet, cocktailparty, musical quiz en ‘Sing Along’. De unieke optredens zijn alleen toegankelijk voor gasten van Zeetours en Cruisewinkel.  Er zijn enkele activiteiten in ruimtes die niet afgesloten zijn, maar heb je geboekt via Zeetours en Cruisewinkel dan heb je altijd toegang en voorrang.

Boek hier de musicalcruise met de Nieuw Statendam bij Zeetours.

Scheep in voor de musicalcruise met de Nieuw Statendam bij Cruisewinkel.

Over de Nieuw Statendam

De Nieuw Statendam is het tweede Pinnacle-class schip van Holland America Line met accommodaties voor 2.666 gasten. Het schip telt 1377 suites en hutten. Net als het zusterschip de Koningsdam biedt het elegante cruiseschip verschillende innovatieve concepten, openbare ruimtes en een breed aanbod aan restaurants en entertainment.

Musicalcruise op de Nieuw Statendam
3.3 (65%) 4 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.