Shadow

Nieuw signature restaurant op Seabourn Quest

Seabourn, de ultra luxe cruisemaatschappij, heeft de opening aangekondigd van haar nieuwste signature restaurant op de Seabourn Quest: ‘The Grill by Thomas Keller’. Met een menu- en wijnkaart en ambiance geïnspireerd op een klassiek Amerikaans eethuis, is The Grill een samenwerking tussen drie sterren Michelin chef Thomas Keller en ontwerper Adam D. Tihany, exclusief voor Seabourn.

Nieuw hoofdstuk

Seabourn Cruise The Grill by Thomas Keller
The Grill by Thomas Keller op de Seabourn Quest. © Nico van Dijk / DeCruiseGids.nl

Dineren tijdens een van de Seabourn cruises krijgt met de opening van The Grill by Thomas Keller een nieuwe dimensie. Het restaurant opende op de Seabourn Quest op 21 mei officieel haar deuren voor het diner. “De opening van The Grill by Thomas Keller markeert de start van een nieuw hoofdstuk in Seabourn’s lange geschiedenis van bekroonde cuisine,” zei Seabourn President Richard Meadows. “We zijn enthousiast over het feit dat onze gasten, reizend over de wereld met Seabourn, kunnen genieten van top kwaliteit ingrediënten passend bij een fantastische wijnkaart.”

Gelegen op dek 8 focust The Grill zich op geüpdatete versies van iconische gerechten. Gasten worden getrakteerd op zowel Amerikaanse eethuis klassiekers als andere steakhouse favorieten. Het tijdloze menu is samengesteld uit ambachtelijke ingrediënten terwijl een, door chef Keller persoonlijk samengestelde, wijnkaart van lokale wijnen en oude wereld wijnen ieder gerecht complimenteert. Wijnconnaisseurs en wijnliefhebbers zullen bijzondere wijnen aantreffen op de kaart die meer dan 90 verschillende soorten uit de hele wereld bevat.

Keller is de enige Amerikaanse chef die gelijktijdig twee restaurants met elk drie Michelin-sterren runt. Alle chefs van The Grill by Thomas Keller zijn door Keller getraind.

Intieme ruimtes geven een elegante en warme sfeer

Het interieurontwerp van Adam D. Tihany vult de dinerervaring aan met ruimtes die zich binnen het schip onderscheiden. The Grill by Thomas Keller is gevestigd in de voormalige ruimte van Restaurant 2 en is tijdens een recente droogdokperiode volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. De samenwerking tussen Seabourn en chef Thomas Keller begon in 2015 en onderstreept de toewijding van de ultra luxe cruisemaatschappij om haar gasten een voortreffelijke ervaring te bieden. The Grill is dagelijks geopend voor het diner en gasten kunnen vooraf aan hun cruise een online reservering maken. Volledig in lijn met het all-inclusive concept van Seabourn is er geen toeslag om in dit specialiteiten restaurant te dineren.

Zoek en boek Seabourn

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij Captain Cruise, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.