Ook Regent Seven Seas Cruises naar Cuba

Regent Seven Seas Navigator. © RSSC/USP

Op cruise met de Regent Seven Seas naar Cuba, oa met de Navigator ©RSSC

De lange lijst van cruisemaatschappijen die cruises naar Cuba aanbieden, is weer iets langer geworden. Ook de luxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas biedt Cuba-cruises aan. De Cuba-cruises van Regent Seven Seas Cruises vinden plaats met de Seven Seas Mariner, Seven Seas Voyager en Seven Seas Navigator.

De Cuba-cruises van Regent Seven Seas Cruises vinden plaats tussen oktober 2018 tot maart 2019. Het vertrek is vanuit Miami. Cruisepassagiers kunnen kiezen uit een groot aanbod van gratis excursies op Cuba. Ook zijn er gastsprekers aan boord die lezingen over de geschiedenis, de cultuur en de Cubaanse bevolking verzorgen. Drie van de zes Cuba-cruises bevatten nachtelijke vertrekken van Havana Harbor, dus je kunt ook van het Cubaanse nachtleven genieten.

Cuba-cruises bij andere cruisemaatschappijen

Regent Seven Seas is niet de enige cruisemaatschappij die cruises naar Cuba aanbiedt. In 2014 kondigde Star Clippers, aanbieder van zeilcruises, al aan naar Cuba te gaan. MSC Cruises volgde in 2015 en in 2016 liet ook Royal Caribbean Internaional weten Cuba weer in het cruiseprogramma op te nemen.

Cruises met Regent Seven Seas boeken kan bij onder meer Cruisetravel en Dreamlines.

Ook Regent Seven Seas Cruises naar Cuba
3 (60%) 2 votes

Delen

Reageer op dit artikel