Shadow

Seven Seas Grandeur, het nieuwste cruiseschip van Regent Seven Seas Cruises

Seven Seas Grandeur is de naam van het nieuwste cruiseschip van de ultraluxe cruiserederij Regent Seven Seas Cruises. Het zusterschip van de Seven Seas Explorer en Seven Seas Splendor komt in november 2023 in de vaart. De kiel voor de Seven Seas Grandeur is in juli 2022 gelegd op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Ancona.

Hoewel de Seven Seas Grandeur al een flink eind in aanbouw is, vond de officiële kiellegging pas in juli 2022 plaats. ©  Regent Seven Seas Cruises.
Hoewel de Seven Seas Grandeur al een flink eind in aanbouw is, vond de officiële kiellegging pas in juli 2022 plaats. © Regent Seven Seas Cruises.

Seven Seas Grandeur zusterschip van Explorer en Splendor

De Seven Seas Grandeur wordt net als de zusterschepen Seven Seas Explorer, gebouwd in 2016, en Seven Seas Splendor, opgeleverd in 2020, weer een pareltje. De Seven Seas Explorer stond destijds te boek als het meest luxueuze cruiseschip ter wereld en wellicht dat de Seven Seas Grandeur die titel overneemt.

De ontwerpen voor de 15 soorten suites aan boord van de Seven Seas Grandeur werden in het najaar van 2021 gepubliceerd. Ook werden de ontwerpen van restaurants Prime 7 en Chartreuse, het Compass Rose-specialiteitenrestaurant en de vernieuwde Observation Lounge onthuld.

Seven Seas Grandeur biedt plaats aan 732 passagiers en meet 55.500 BRT. Het eerste staal voor het nieuwe schip van Regent Seven Seas Cruises is begin november 2021 gesneden.

Boek een cruise van Regent Seven Seas Cruises rechtstreeks bij CruiseReizen.nl, Zeetours, Cruisewinkel, Cruise Travel of Captain Cruise.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.