Shadow

Vaar rond de wereld met Princess Cruises in 2019-2020

Vanaf nu is het vaarprogramma 2019-2020 van Princess Cruises te boeken. Alle wereldwijde bestemmingen, inclusief Azië, de Caraïben, Zuid-Amerika en het Panamakanaal, zijn vermeld in het cruise-aanbod, inclusief de cruises naar de Caraïben met Princess nieuwste schip Sky Princess.

Sapphirie Princess © Princess Cruises
Sapphirie Princess © Princess Cruises

Cruises naar Azië

Er zijn 45 afvaarten met de Diamond Princess en de Sapphire Princess. Beide schepen hebben een capaciteit van 2,670 gasten en zijn op maat gemaakt voor de Azië markt. Zij zullen bestemmingen aandoen in Japan, China, Taiwan, Vietnam, Thailand, Cambodja, Zuid-Korea en Maleisië. 23 routes zijn beschikbaar, variërend in lengte van drie tot 25 dagen.
Bijzonder: er bestaat de mogelijkheid om op 26 december 2019 de zonsverduistering voor de kust van Maleisië te bewonderen en er is een late afvaart op Oudjaarsavond vanuit Hongkong.

Cruises naar de Caribbean

Het nieuwste schip van Princess Cruises is de Sky Princess met een capaciteit van 3.660 gasten. De eerste cruise voert naar de Caraïben. December 2019 staat haar driedaagse ‘Maiden Cruise’ gepland, daarna gevolgd door een serie van 7-daagse reizen. Vijf schepen bieden tien bestemmingen en 119 afvaarten aan in de Caraïben. Naast de Sky Princess zullen ook de Regal Princess met 3560 gasten, de Caribbean Princess met 3140 gasten, de Crown Princess met 3080 gasten en de Pacific Princess met 670 gasten uitvaren.

Cruises naar Zuid-Amerika

Er zijn 14 afvaarten inclusief een terugkeer naar Antarctica. Het is voor het eerst sinds 2011 dat Princess terugkeert naar dit continent. Princess Cruises bevaart daarmee alle zeven continenten van de wereld! Er worden negen routes gevaren, variërend in lengte van 14 tot 58 dagen.

Twee schepen zullen Zuid-Amerika bevaren; naast de 2200 gasten tellende Island Princess zal de Coral Princess, capaciteit 2000 gasten, haar eerste seizoen maken. Een reisschema met 14 afvaarten, 31 bestemmingen en 18 landen wordt aangeboden met vertrek vanuit Fort Lauderdale, Santiago en Buenos Aires.

Onderdeel van het reisaanbod is een 58-daagse reis die het continent rond vaart. Tijdens deze reis kunt u toeristische droomplekken bezoeken zoals Paaseiland, het carnaval in Rio, Machu Picchu, de watervallen van Iguazú en Patagonië.

Cruises door het Panamakanaal

De Emerald Princess, capaciteit 3080 passagiers, zal haar eerste Panamakanaal seizoen varen. Het schip zal zowel de nieuwe Agua Clara Locks aan de Atlantische kant van het kanaal, als ook de nieuwe Cocoli Locks aan de Pacific kant oversteken.

In totaal zullen vijf schepen op het Panamakanaal cruisen. Naast de Emerald Princess varen de Caribbean Princess, Coral Princess, Island Princess en de Pacific Princess uit. Het vaarschema bestaat uit zes routes en 36 afvaarten vertrekkend vanuit Fort Lauderdale, Los Angeles, San Francisco en Vancouver. Er zijn overnachtingen beschikbaar op bestemmingen als Hong Kong, Rio, Buenos Aires, Lima, St. Thomas en Cozumel.

Tony Roberts, vice president Europa van Princess Cruises, vertelt: “Nu elk continent in de wereld door Princess Cruises wordt bevaren zijn wij dé cruisemaatschappij voor iedereen die naar een bijzondere verre bestemming wil. Onze schepen bereiken elke hoek van de wereld en bieden daardoor tal van bucket list bestemmingen aan zoals exotisch Azië, de zonovergoten Caraïben en de bouwkundige wonderen van het Panamakanaal.”

Cruises naar Antartica & Kaap Hoorn

Princess Cruises biedt een 16-nachten Antarctica & Kaap Hoorn cruise aan, varend van Santiago naar Buenos Aires met de Coral Princess voor € 2719 per persoon. Bij vertrek op 20 januari 2020 zijn de aanleghavens Punta Arenas, Ushuaia (Tierra del Fuego), Cape Horn scenic cruising, Antarctic Peninsula scenic cruising, Falkland eilanden (Stanley) en Montevideo.

Kijk voor de beste aanbiedingen voor cruises van Princess Cruises bij onder meer Dreamlines, Cruisetravel, Zeetours en CruiseReizen.nl.

Meer artikelen over Princess Cruises.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.