Shadow

Musical Cruise 2023 op de Celebrity Edge met sterrencast

De Musical Cruise 2023 vaart van 10 tot en met 17 juni 2023 een bijzondere route van Barcelona naar Civitavecchia (Rome). Tijdens de cruise aan boord van de Celebrity Edge verzorgen sterren als Richard Groenendijk en Pia Douwes en Stanley Burleson spectaculaire optredens. De Musical Cruise 2023 is georganiseerd door ‘musicalprofessor’ Maxim Bezembinder in opdracht van cruiseorganisatie Zeetours.

De musical cruise 2023 heeft onder meer Richard Groenendijk, Pia Douwes en Stanley Burleson in de cast en wordt gemaakt met de Celebry Edge. © Zeetours
De musical cruise 2023 heeft onder meer Richard Groenendijk, Pia Douwes en Stanley Burleson in de cast en wordt gemaakt met de Celebry Edge. © Zeetours

De sterren worden in deze Musical Cruise ondersteund door een vermaard musicalensemble en top-pianist/muzikaal leider en singer/song writer Billy Maluw.

De all-inclusive Musical Cruise 2023, inclusief vluchten, transfers, dranken- en internetpakket en fooien, is uitsluitend te boeken via Zeetours.

Musical cruise met Richard Groenendijk

Hij is vooral bekend als cabaretier, maar was ook meerdere keren in musicals te zien, waaronder als Thenadier in Les Misérables, Edna Turnblad in Hairspray, de verteller in Rocky over the Rainbow, Herinnert U Zich Deze Nog?! en barman John in de musical Yab Yum.

Pia Douwes

Zij ontving dit jaar de Musical Oeuvre Award voor haar indrukwekkende carrière en is op dit moment te zien in de musical The Prom. Pia speelde op Broadway, de Londense West End, Wenen, Berlijn en Moskou, maar was ook te zien in bijna alle Nederlandse theaters. Hoogtepunten zijn onder andere het creëren van de titelrol in de musical Elisabeth, de rol van Velma Kelly in de musical Chicago en de rol van Norma Desmond in Sunset Boulevard.

Stanley Burleson

Hij viert dit seizoen zijn 35-jarig artiestenjubileum en won eerder dit jaar zijn vijfde Musical Award voor zijn rol als de Geest in de Disney’s Aladdin en is dit theaterseizoen ook te zien in De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes. Stanley begon zijn carrière ooit in de musical Cats en speelde ook in de musicals Evita, Miss Saigon, Elisabeth, From Sammy with Love en We Will Rock You.

Celebrity Edge en de route van de Musical Cruise

De Musical Cruise vindt plaats van 10 tot en met 17 juni 2023 aan boord van de Celebrity Edge van de Amerikaanse luxe rederij Celebrity. Het schip heeft een zeer moderne uitstraling en diverse nieuwe faciliteiten. Celebrity staat bekend om haar excellente service en maaltijden van hoog culinair niveau.
De route van de Musical Cruise 2023 is vanuit Barcelona naar Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, La Spezia en eindigt in Civitavecchia. Tijdens de Musical Cruise 2023 worden, naast verschillende concerten ook een Musical Sing-a-Long, Musical Cruise Quiz en een Meet & Greet georganiseerd.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.