Shadow

Holland America Line benoemt Oprah Winfrey tot doopvrouwe nieuwste schip Nieuw Statendam

Deze week werd bekend dat Oprah Winfrey de doopvrouwe wordt van Holland America Line’s nieuwste schip Nieuw Statendam dat momenteel wordt gebouwd in Fincantieri’s Marghera werf in Italië. De officiële doop door Winfrey gebeurt tijdens een besloten ceremonie op een later te bepalen tijdstip. de Nieuw Statendam wordt het vijftiende schip van de Holland America Line en komt op 5 mei 2019 naar Nederland. Vanuit Amsterdam maakt de Nieuw Statendam dan een flink aantal cruises naar Noorwegen en IJsland.

De Nieuw Statendam © HAL
De Nieuw Statendam © HAL

Daarnaast vindt op 30 januari 2019 een 3-daagse Girls’ Getaway’ cruise aan boord van de Nieuw Statendam plaats. Oprah Winfrey vaart mee op deze cruise in het gezelschap van O, The Oprah Magazine senior-redactrice Gayle King en andere redactieleden. Zij verzorgen speciale presentaties en evenementen aan boord van het schip.

“We zijn diep vereerd dat Oprah als doopvrouwe van de Nieuw Statendam optreedt en we zijn erg enthousiast over het feit dat Oprah opnieuw met ons gaat cruisen tijdens deze ‘Girls’ Getaway’ cruise in samenwerking met O, The Oprah Magazine,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. Sybe de Boer wordt kapitein van de Nieuw Statendam.

Bijzondere ervaringen

De ‘Girls’ Getaway’ cruise vaart vanuit Fort Lauderdale in Florida en brengt een dag door op Half Moon Cay, het idyllische privé-eiland van Holland America Line in de Bahama’s. De cruise viert de kracht van vriendschap en brengt bijzondere ervaringen aan boord die de speciale band tussen vrouwen eert.
Als hoogtepunt hebben gasten de mogelijkheid om een van de drie ‘Conversations with Oprah’ bij te wonen. Daarnaast zijn redactieleden van O, The Oprah Magazine aan boord om speciale evenementen te verzorgen. Hieronder zijn hoofdredactrice Lucy Kaylin, creatief directeur Adam Glassman, chef beauty Brian Underwood en boekenredacteur Leigh Haber.

Alles over de Holland America Line

Activiteiten en evenementen op de ‘Girls’ Getaway’ cruise

  • Conversation with Oprah: Winfrey deelt hoogtepunten uit haar carrière, inspirerende verhalen van de vrouwen die ze in de loop der jaren heeft ontmoet. Gayle King komt ook op het podium voor een openhartig en onderhoudend gesprek die de sterke band tussen deze beste vriendinnen toont.
  • Love That! Stijlsessie met Adam Glassman: Glassman verzorgt een stijlpresentatie waarbij hij tips, trucs en geheimen onthult voor kledingstukken die iedereen in zijn garderobe moet hebben. Aansluitend neemt hij de gasten mee naar de speciale O Shop om winkeladvies te geven.
  • O’s Reading Room met Leigh Haber: Gasten hebben de gelegenheid om de meest recente boekenclubselectie te lezen en samen met Haber in discussie te gaan met de auteur. O’s Reading Room is in 2017 op de Holland America Line schepen geïntroduceerd en is nu beschikbaar op de gehele vloot.
  • Just Breath: Door middel van meditatie en beweging stellen deelnemers, onder begeleiding van een instructeur, hun doelen voor de dag en worden bewust van zichzelf en degenen om hen heen. Op de zeedag wordt ‘Just Breathe’ gehouden rondom de serene omgeving van het Lido zwembad en de sessie wordt verplaatst naar het strand tijdens de stop op privé-eiland Half Moon Cay.

Samenwerking Holland America Line en O, The Oprah Magazine

Voortbouwend op het succes van de exclusieve samenwerking die in 2017 begon, hebben Holland America Line en O, The Oprah Magazine hun overeenkomst verlengd tot 2019.  Op twee andere ‘Adventure of Your Life’ cruises van Holland America Line en O, The Oprah Magazine zijn ook redactieleden van het tijdschrift en andere bijzondere gastsprekers aan boord. Het gaat om een 8-daagse Alaska cruise met vertrek op 11 augustus 2018 en een 8-daagse Caribische cruise met vertrek op 28 oktober 2018.

Op Holland America Line cruises in Noord-Amerika kunnen gasten deelnemen in een scala van activiteiten ontwikkeld samen met redacteuren van het magazine. Het gaat hierbij om meditatie, beweging, gezond eten en meer. Bekijk hier het overzicht aan hutten en suites op de Nieuw Statendam.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij CruiseOnline, Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI, Stip Reizen en Cruisewinkel.

Tijdens de Caraïbische cruise brengen culinaire demonstraties van Port-to-Table, EXC Talks en andere verrijkingsprogramma’s de regionale culturen aan boord via boeiende activiteiten en speciale presentaties. Passagiers kunnen ervoor kiezen om de havenbestemmingen zelfstandig te verkennen of door middel van gesponsorde tours met schepen die volgens de gezondheidsrichtlijnen van de lokale havens worden uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.