Shadow

Op wereldreis met de Seabourn Sojourn in 2020

Cruiserederij Seabourn Cruise Line, aanbieder van ultraluxe cruises, heeft meer details bekend gemaakt over de wereldcruise die in 2020 wordt aangeboden. De Seabourn Sojourn vaart in vijf maanden de wereld rond en doet 62 havens aan in 36 landen op vijf continenten.

Maak een wereldreis met de Seabourn Sojourn © Seabourn Cruise Line
Maak een wereldreis met de Seabourn Sojourn © Seabourn Cruise Line

De Seabourn Sojourn vertrekt op 4 januari 2020 oostwaarts vanuit Miami. Bijna 5 maanden later komt het schip aan in San Francisco op 28 mei 2020. In de tussentijd doorkruist Seabourn Sojourn drie grote oceanen en houdt halt bij 62 havens in 36 landen op vijf continenten. De reis omvat 16 overnachtingen in juweeltjes van havens, zodat je hier meer tijd hebt om de bestemming te ontdekken. Er worden uiteraard verschillende exclusieve evenementen gepland, evenals lokale shows en al reizend kunnen de gasten proeven van de regionale gastronomie met passende wijnen.

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij Captain Cruise, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Hoogtepunten van de wereldcruise met de Seabourn Sojourn

• Dakar, Senegal (met overnachting) – De boulevards van Dakar doen je denken aan Parijs, maar de straten kleuren levendig met modieuze Senegalezen in hun Grands Boubous en weelderige tulbanden. Het Museum Théodore Monod toont voorwerpen uit de inheemse culturen, terwijl de oude slavenburcht op het eiland Gorée een ander, tragisch verhaal vertelt. De oude hoofdstad van Saint-Louis staat dan weer op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

• Mombasa, Kenia (twee overnachtingen) – De Seabourn Sojourn blijft drie dagen in deze oude stad liggen, zodat de gasten de kleurrijke markten en het 16e-eeuwse Portugese fort Jesus dat ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, kunnen verkennen. Ook safaritochten naar de wereldberoemde wildparken zijn een mogelijkheid.

• Ho Chi Minh-stad, Vietnam (met overnachting) – Tijd genoeg om de kleurrijke markt van de stad te verkennen tijdens de ‘Shopping with the Chef-tour’ en een riviertocht van een dag te maken naar de adembenemende rijstvelden en dorpjes in de Mekong Delta.

Gratis voordelen en voorzieningen tijdens de wereldcruise van de Seabourn Sojourn

Voor reizigers die de volledige reis van 146 dagen vóór 31 mei 2019 boeken, zijn er heel wat gratis voordelen en voorzieningen, waaronder:
• Reizen in Business Class
• $2000 aan boordtegoed per persoon
• $3000 aan boordtegoed per persoon voor Penthouse en Premium Suites
• Onbeperkte WiFi
• Privé autotransfers van deur tot deur
• Personal Valet bagageservice (tussen woonplaats en schip in Miami/San Francisco)
• Onbeperkte was- en stomerijservice aan boord
• Gala Bon ‘Voyage-diner en hotelovernachting’ voor het vertrek in Miami
• Drie exclusieve World Cruise evenementen
• Speciale World Cruise geschenken

Cruisepassagiers die niet de volledige 146-daagse reis kunnen maken, kunnen ook delen van de wereldreis van de Seabourn Sojourn boeken, variërend van 30 tot 116 dagen. Vergelijk de wereldcruise van de Seabourn Sojourn met wereldcruises van andere rederijen of met andere schepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.