Shadow

Vriendinnencruises met MSC Cruises

Cruisemaatschappij MSC gaat deze winter met de meiden op stap. Dat gebeurt tijdens de vriendinnencruises met MSC: cruisen met vriendinnen naar Dubai, Muscat in Oman, het Caribisch gebied of de Canarische Eilanden.

Vriendinnencruise naar Dubai, Muscat of het Caribisch Gebied

vriendinnencruise met MSC cruises. Lekker in de spa

De vriendinnencruises met MSC Cruises worden aan boord van de MSC Armonia, die deze winter naar de Canarische eilanden en Marokko vaart, een ervaring om nooit te vergeten. Ook op de MSC Orchestra zit je goed met de meiden: lekker warm in Dubai en Muscat. Wie het nog exotischer aan wil pakken boekt een vriendinnencruise met de MSC Divina of de MSC Musica die overwinteren in het Caribisch gebied.

Bekijk of schrijf een cruise beoordeling over de MSC Orchestra.

Vriendinnencruises met MSC: Shoppen in Rome, Barcelona én Tunis

Shoppen, naar de spa, cocktails drinken, lekker eten… De ingrediënten voor de ideale vriendinnencruise zijn in veel landen te vinden, dus waarom zou je je beperken tot één bestemming? Wie met de hele club een reis boekt op de MSC Splendida kan shoppen in Rome, Barcelona én Tunis.

En zo’n mooie Middellandse Zee cruise heeft meer te bieden, van heerlijk genieten in de spa aan boord tot een drankje doen in een van de vele bars en dan is er nog de heerlijk mondaine sfeer van het leven op een cruiseschip. Alles is tot in de puntjes verzorgd en er is zoveel te doen dat het soms bijna zonde is om van boord te gaan. Hoewel de bestemmingen vaak niet te versmaden zijn. Zo doet de MSC Divina Jamaica, de Kaaiman eilanden en de Bahama’s aan.

Aanbiedingen vriendinnencruise

Ook zin in een heerlijke vriendinnencruise?

Cruises van MSC boeken? Kijk voor aanbiedingen bij CruiseReizen.nl, Captain Cruise, Cruisewinkel, Stip Reizen en TUI. Of boek rechtstreeks bij Msccruises.nl.

Op onze zoek- en boekpagina kun je cruises zoeken op cruisemaatschappij, vaargebied en cruisethema.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.