Shadow

Cruises voor nieuwe MSC Virtuosa nu al te boeken

Je moet nog even geduld hebben voor je je in kunt schepen de nieuwe MSC Virtuosa. Het schip komt pas 8 november 2020 in de vaart. Maar je kunt nu al cruises op de MSC Virtuosa boeken.

Het eerste staal voor de MSC Virtuosa werd in juni 2018 gesneden © MSC Cruises.
Het eerste staal voor de MSC Virtuosa werd in juni 2018 gesneden © MSC Cruises.

Het eerste staal voor de MSC Virtuosa is pas in juni 2018 gesneden, maar de verkoop van de hutten gaat dus nu al van start. De MSC Virtuosa wordt na de MSC Meraviglia, MSC Grandiosa en MSC Bellissima het vierde schip in de Meraviglia-generatie en het tweede Meraviglia-plus-schip met extra hutten en nog meer openbare ruimtes. Het nieuwste cruiseschip van MSC wordt 331 meter lang, telt 2.421 hutten en kan maximaal 6.334 gasten meenemen op een cruise. En net als op de andere Meraviglia-schepen krijgt ook de MSC Virtuosa een breed scala aan entertainment, horeca, ontspanning en winkels. Zo maakt MSC-partner Cirque du Soleil twee gloednieuwe shows speciaal voor MSC. Die worden opgevoerd in een speciaal gemaakte Carousel Lounge.

Verder wordt de Virtuosa uitgerust met de nieuwste technologie van het MSC for Me-programma. Elke hut krijgt de op maat gemaakte voice-enabled Artificial Intelligence-technologie Zoe. Deze digitale assistent helpt gasten alle mogelijke informatie te vinden over wat er aan boord van de MSC Virtuosa te doen is. Lees meer over het maken van een MSC-cruise.

De Galleria op de MSC Meraviglia wordt nog groter op de MSC Virtuosa © Nico van Dijk
De Galleria op de MSC Meraviglia wordt nog groter op de MSC Virtuosa © Nico van Dijk

Daarnaast wordt de toch al indrukwekkende Promenade, het winkel- en horecagebied met het enorme led-plafond, uitgebreid met nieuwe winkels. En voor MSC Aurea-passagiers op de MSC Virtuosa, wordt een nieuwe en exclusieve restaurantformule ontwikkeld. Ook de overige passagiers van de MSc Virtuosa krijgen keuze uit restaurants en bars die verse, authentieke gerechten serveren.

Cruises MSC Virtuosa in de Westelijke Middellandse Zee

Haar inauguratie-seizoen brengt de MSC Virtuosa door in de Westelijke Middellandse Zee. Leden van MSC Voyagers Club kunnen nu al boeken. Andere belangstellenden kunnen vanaf 3 december 2018 hutten op de MSC Virtuosa boeken.

Meer Meraviglia-schepen

MSC Cruises bouwt momenteel het ene na het andere cruiseschip. De MSC Bellissima wordt op 2 maart 2019 gedoopt in Southampton. In november 2019 volgt de doop van de MSC Grandiosa in Hamburg. De Belissima, de Grandiosa en de Virtuosa worden alledrie gebouwd op de STX-werf in het Franse Saint-Nazaire. Een vijfde Meraviglia-schip is inmiddels ook in bestelling. Dat schip, dat nog geen naam heeft, wordt in 2023 opgeleverd.

MSC Cruises zijn onder meer te boeken bij Dreamlines, Kras, CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en Stip Reizen.

Lees meer nieuws over MSC Cruises.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.