Shadow

Nieuwe herfst- & wintercruiseroutes bij Seabourn

Seabourn EncoreSeabourn onthult een boeiend cruiseprogramma aan voor het herfst- en winterseizoen 2016-2017. Het programma bestaat uit 28 unieke routes en 104 afvaarten van 7 tot maar liefst 89 dagen, waarbij alle zeven continenten worden aangedaan. Komend seizoen neemt de luxe cruisemaatschappij ook de splinternieuwe Seabourn Encore in gebruik. Samen met de bekroonde Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest vormen ze de nieuwste en modernste, ultraluxe vloot van de cruisesector.

UNESCO

Het programma omvat topbestemmingen in onder meer Zuid-Amerika en Antarctica, India, Arabië, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost- en Noord-Azië, naast klassieke, populaire bestemmingen zoals het Panamakanaal, Canada en New England en de Caraïben.
Er zijn 38 havens die tijdens Seabourn cruises voor het eerst aangedaan worden of allang niet meer bezocht zijn. Het gaat om meer dan een dozijn havens in Japan, China en Korea, evenals een reeks nieuwe routes in de Caraïben vanuit Barbados. Dankzij de samenwerking met UNESCO staan bovendien heel wat plaatsen met Unesco-werelderfgoed op het programma.

Lange cruises

seabournSeabourn blijft het ‘Extended Explorations’ programma aanbieden. Het populaire programma geeft gasten de kans langere cruises te maken van 32 tot 89 dagen, met een ruime keuze aan routes en vertrekdata. Bij die gecombineerde reizen staan de passagiers bovendien een rijk gevuld programma in de aanleghavens te wachten, en de mogelijkheid om een bepaalde regio grondiger te verkennen. Bijkomende voordelen zijn onder meer 10 procent korting voor gecombineerde cruises, verschillende overnachtingen in havens, lokale gerechten, wijn, entertainment en regionale experts voor het programma Seabourn Conversations.

Signature programma

Na een trans-Atlantische overtocht vanuit Europa op 19 december 2016 maakt Seabourn Odyssey twee 18-daagse reizen langs het Panamakanaal, tussen Ft. Lauderdale en Los Angeles. In februari start het schip een nieuw 12-daags Caraïbisch programma vanuit Bridgetown, Barbados, naar Ft. Lauderdale, waarbij het de westkant van de Caraïben verkent, met onder meer Cartagena, Colombia; drie nieuwe havens in Panama; Puerto Limón, Costa Rica; het Colombiaans eiland San Andrés, en Key West, Florida. Daarna maakt de Seabourn Odyssey maakt zes 7-daagse cruises tussen Bridgetown en Philipsburg, Sint-Maarten, naar Seabourns Uncommon Caribbean. Daarbij kunnen passagiers deelnemen aan evenementen van het Signature programma, zoals ‘Caviar in the Surf’-strandfeesten.

Carribean, Azië en Verre Oosten

De 39-daagse Exotic Caribbean Exploration Cruise is een langere reis met unieke belevenissen in de beste havens van de Caraïben. Het schip vertrekt op 24 januari 2017 vanuit Ft. Lauderdale richting Barbados.

Seabourn SojournVanaf half november 2016 biedt Seabourn Sojourn een reeks cruises aan in het Verre Oosten, te beginnen met een 18-daagse reis langs het Heilige Land en Arabië, en een 17-daagse cruise langs Arabië en India naar Singapore. Het Aziatische seizoen van het schip begint met een 16-daagse Holiday-rondreis van Singapore naar Maleisië en Myanmar. Daar legt het schip drie dagen lang aan in Yangon (Rangoon). Daardoor hebben passagiers ruimschoots de tijd om de stad te verkennen. Ook kunnen ze de meer dan 2.000 tempels van Bagan en de fabelachtige stad Mandalay bezoeken.

Cruises naar Vietnam, Thailand, Hong Kong en Singapore

In 2017 maakt Seabourn Sojourn de altijd populaire 14-daagse cruise Vietnam & Thailand, van Singapore naar Hong Kong. Ze wordt afgewisseld met een nieuwe 14-daagse cruise naar de Filippijnen, China en Borneo. Beide cruises zijn te combineren tot een nieuwe 28-daagse reis. In maart licht Seabourn Sojourn het anker voor 18-daagse reizen tussen Hong Kong en het Japanse Kobe, langs nieuwe havens in China, Japan en Korea. De cruises worden in verschillende variaties aangeboden. Zo is er op één cruise een overnachting in Xingang om Beijing te bezoeken. Tijdens een andere cruise is er ruimte voor een driedaags bezoek aan Shanghai. Bovendien is de reis gepland in het seizoen van de kersenbloesems, een schitterend schouwspel dat absoluut niet gemist mag worden. Een andere boeiende reis is een 21-daagse cruise in mei van Kobe naar Seattle langs Japan en over het noorden van de Stille Oceaan.

Voor dé ultieme Azië-ervaring zijn meerdere cruises te combineren tot een 89-daagse Pacific Rim Exploration cruise. Vertrek is op 4 maart 2017 vanuit Singapore en komt op 31 mei 2017 aan in Seattle.

Canada en Zuid-Amerika

Seabourn Quest start het seizoen met vier 10-daagse Canadian Maritimes & New England cruises tussen Montreal en Boston, met een overnachting in de stad Québec. Na een 14-daagse reis langs de Amerikaanse oostkust naar Ft. Lauderdale vaart Seabourn Quest tijdens een 24-daagse cruise zuidwaarts door de Caraïben naar de Braziliaanse kust en Buenos Aires, Argentinië. Daar begint het schip zijn populaire Antarctica en Patagonië seizoen, met vier 21- tot 24-daagse cruises tussen Valparaiso, Chili en Buenos Aires. Seabourn Quest zet dan koers naar de Caraïben. Aansluitend maakt het schip een trans-Atlantische overtocht naar Barcelona voor de start van het Europese seizoen 2017.

Seabourn Encore

Na de oplevering van het schip in december 2016 maakt de Seabourn Encore twee pre-inaugurele cruises. De eerste trip is een 16-daagse cruise met vertrek op 4 december 2016 vanuit Athene richting Dubai. Daarna volgt een 18-daagse reis met vertrek op 20 december 2016, van Dubai naar Singapore.

Op 7 januari 2017 maakt Seabourn Encore haar officiële eerste cruise met een doopplechtigheid in de Aziatische stadsstaat Singapore. Na de doop begint het schip aan haar 10-daagse officiële inaugurele cruise naar Bali. Seabourn Encore vervolgt haar eerste seizoen met een reeks van 16-daagse cruises naar de Pacific Rim in Australië en Nieuw-Zeeland. Tijdens deze Seabourn cruise staan stops in Sydney en Melbourne op het programma. Ook de beide eilanden van Nieuw-Zeeland worden verkend.

De Seabourn-schepen doorkruisen de wereldzeeën het gehele jaar door, naar de meest begeerde bestemmingen op het beste tijdstip van het jaar. Ze varen naar bruisende steden en naar verborgen pareltjes waar maar weinig reizigers ooit voet aan wal zetten. Tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding krijgen gasten een van de beste reiservaringen ter wereld, all-inclusive.

Bekijk aanbiedingen van Seabourn cruises via onze zoek- en boekpagina of boek bij Cruisetravel, Dreamlines of Zeetours.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.