Shadow

Nieuw: zeecruises met OAD

Reisorganisatie OAD stapt in zeecruises. De touroperator was ooit bekend van busreizen, rondreizen en stedentrips, en bood al riviercruises en kerstmarktcruises aan. Daar komen nu dus ook zeecruises bij. Voorlopig heeft OAD twee zeecruises in de aanbieding: een cruise naar de Oostzee in combinatie met Sint Petersburg en een cruise Noorse fjorden en Denemarken.

Het 4-sterren cruiseschip MSC Meraviglia © Bernard Biger STX France/MSC Cruises
Het 4-sterren cruiseschip MSC Meraviglia © Bernard Biger STX France/MSC Cruises

De zeecruises met OAD staan op het programma voor de zomer van 2020, maar kunnen nu al geboekt worden. Ze worden aangeboden voor een introductieprijs vanaf 799 euro. Het gaat bij beide bestemmingen om 8-daagse cruises met de MSC Meraviglia. Vervoer per comfort class bus vanuit Nederland naar de vertrekhaven in Kiel is inbegrepen. Bij de cruise naar de Oostzee en Sint Petersburg legt de Meraviglia aan in Kopenhagen, Helsinki, Sint Petersburg en Talinn. De andere cruise, naar Denemarken en de Noorse fjorden, voert u naar Kopenhagen, Ålesund, de Geirangerfjord (volgens velen de mooiste fjord ter wereld) en via de tocht door het Aurlandsfjord naar het bergdorpje Flam.

Kijk voor een exacte reisbeschrijving, opties, prijzen en beschikbaarheid op de site van OAD. Voor beide cruises geldt: vol=vol. Maar in dat geval kunt u wellicht dezelfde reis bij onderstaande cruisespecialisten boeken.

Bekijk cruise aanbiedingen bij CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, TUI, Stip Reizen en Captain Cruise.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.