Shadow

Cruises van Regent Seven Seas Cruises in 2018-2019 nu al te boeken

Regent Seven Seas Cruises, de meest luxueuze rederij ter wereld, komt in seizoen 2018-2019 met meer jaloersmakende cruises dan ooit. De vier exclusieve schepen cruisen op meer dan 100 routes naar 28 nieuwe bestemmingen en 23 werelderfgoed locaties. Cruises van Regent Seven Seas Cruises in 2018-2019 zijn nu al te boeken.

Regent Seven Seas Cruises voor 2018-2019
Infinity Spa op de Regent Seven Seas Explorer

Update 8 februari 2022: Bekijk hier de actuele cruises van Regent Seven Seas Cruises.

Cruises van Regent Seven Seas Cruises in 2018 – 2019

De Seven Seas Explorer cruiset langs de kusten van Europa en Afrika. De Seven Seas Voyager maakt cruises door de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. En met de Seven Seas Mariner kun je cruises in de Stille Oceaan maken naar onder andere Japan en Australië. Wie het echt bont wil maken stapt aan boord van de Seven Seas Navigator, het meest intieme schip van de rederij, voor een wereldcruise die in vier maanden de hele aardbol beslaat. Bij al die cruises van Regent Seven Seas Cruises is werkelijk alles – van exquise gerechten tot kwaliteitswijnen en van excursies tot Wi-Fi – inbegrepen.

Bekijk de actuele cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises.

Boek een cruise van Regent Seven Seas Cruises rechtstreeks bij CruiseOnline, CruiseReizen.nl, Zeetours, Cruisewinkel en Cruise Travel.

Seven Seas Explorer: meest luxueuze cruiseschip

Niets dan hoogtepunten, dat is wat deze exclusieve rederij biedt. De Seven Seas Explorer werd in juli 2016 in de vaart genomen. Het staat wel bekend als het meest luxueuze schip ooit gebouwd en wie dat zelf wil meemaken kan zijn hart ophalen. In mei 2018 komt ze terug naar Europa voor zeven- tot twaalfdaagse cruises door de Middellandse Zee, Noordzee en Oostzee cruises met maiden calls in Portimao (Portugal), Lysekil (Zweden), Bodo en Haugesund (Noorwegen). Daarna vaart het schip verder voor haar eerste seizoen in Afrika, met twee droomreizen langs de westkust en rondom de kaap met Namibië, Zuid-Afrika en Mozambique in de hoofdrol.

Overigens voert Regent Seven Seas Cruises een 125 miljoen dollar kostend renovatieprogramma uit. Daarbij krijgen alle schepen een een upgrade naar het niveau van de Seven Seas Explorer.

Cruises van Regent Seven Seas Cruises naar Australië en Azië

Cruises van Regent Seven Seas Cruises in 2018-2019 naar Australië
Regent Seven Seas Voyager in Australië

Ook voor de Seven Seas Voyager staat in de zomer van 2018 de Middellandse Zee op het programma, inclusief een aantal 7-daagse cruises naar chique bestemmingen als Portofino en Monte Carlo. Overwinteren doet ze in het Caribisch gebied, met verschillende zeven- tot twaalfdaagse cruises vol witte stranden, blauwe zee en zonneschijn. De Seven Seas Mariner bevindt zich aan de andere kant van de wereld. Zij start de zomer met cruises in Alaska, om vervolgens naar het zuiden af te zakken voor een herfst in Azië en Australië. Boek voor de maximale Down Under-ervaring The Grand Aussie Adventure: een exclusieve cruise van 36 nachten rondom Australië die op 15 december 2018 vertrekt vanaf Sydney.

Cruises van Regent Seven Seas Cruises rond de wereld

Het kleinste schip van de rederij, de Seven Seas Navigator, maakt grootse reizen. Om te beginnen is er de Grand Arctic Splendour van drie maanden die begint en eindigt in New York. Deze cruise omvat zes vaarten naar 63 verschillende bestemmingen in Canada, New England, Groenland, IJsland, Scandinavië en de Oostzee. Daarna is het tijd voor herfstcruises tussen New York en Montreal, een kleurrijk spektakel vol vallende blaadjes. 2019 start voor de Seven Seas Navigator met vuurwerk op reisgebied. Dan start namelijk de cruise rond de wereld van 131 nachten en met 62 unieke bestemmingen. Hawaii, Frans Polynesië, Australië, Azië en de Middellandse Zee – deze cruise heeft het allemaal.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.