Shadow

Luxe cruises met Regent Seven Seas Cruises

De terugkeer van Seven Seas Splendor is in september al aangekondigd en aansluitend bevestigde Regent Seven Seas Cruises vandaag de hervatting van het vaarschema voor de rest van ’s werelds meest luxueuze vloot. Alle vijf schepen zullen tegen februari 2022 weer de oceanen verkennen.

De luxe cruisemaatschappij is van plan om reeds gepubliceerde routes zoveel mogelijk te behouden, beginnend met Seven Seas Explorer op 16 oktober 2021, vanuit Venetië, Italië. Het schip neemt vijf van Seven Seas Mariner’s gepubliceerde cruises over, waarbij Mariner een technisch droogdok binnengaat. Seven Seas Mariner hervat de cruises op 18 december 2021 vanuit Miami, Florida, net als Seven Seas Navigator op 6 januari 2022. Seven Seas Voyager keert op 15 februari 2022 terug vanuit Barcelona, Spanje.

Regent Seven Seas Mariner
Luxe Europa- en wereldcruises met Regent Seven Seas cruises © PR-USP

Nieuwe cruisereizen Europa en Caraïben

Als onderdeel van het plan voor de terugkeer naar de cruisereizen zijn er 17 nieuwe cruises in Europa en het Caribisch gebied gecreëerd voor Seven Seas Explorer en Seven Seas Voyager. Deze kunnen worden bekeken op RSSC.com/Regent-returns, en gaan naar verwachting begin juni 2021 in de verkoop.

Met het oog op de wereldwijde gezondheidssituatie heeft de cruisemaatschappij alle afvaarten geannuleerd tot aan de desbetreffende herstartdatum van elk schip.

Regent Seven Seas Cruises’ terugkeer naar cruises

Nadat Seven Seas Splendor op 11 september 2021 vanuit Londen (Southampton), Engeland, aan haar eerste seizoen begint, zullen de vier overgebleven schepen van Regent vanaf oktober 2021 aan hun langverwachte terugkeer naar de oceaan beginnen.

Van ruime suites en uitgebreide gemeenschappelijke ruimtes, tot meerdere gastronomische eetgelegenheden en attente, persoonlijke service – luxe reizigers zullen binnenkort weer kunnen genieten van Unrivaled Space at Sea™ en de zorgeloze sfeer die wordt geboden door het veelzijdige SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma, inclusief 100% vaccinatie van zowel gasten als bemanning.

Cruiseroutes van de schepen van Regent Seven Seas

Regent Seven Seas Explorer

Seven Seas Explorer verwelkomt gasten op 16 oktober 2021, varend vanuit Venetië, Italië. Het schip zal twee gepubliceerde Middellandse Zee reizen voltooien voordat ze de Atlantische Oceaan oversteekt naar Miami, Florida en, vanaf 15 november 2021, nog twee gepubliceerde afvaarten in het Caribisch gebied maakt. Het schip begint dan aan een nieuw Caribisch winterseizoen met acht nieuwe afvaarten, beginnend op 20 december 2021 met een 14-daagse Zuid-Caribische cruise. Na een Trans-Atlantische oversteek komt ze op 10 april 2022 terug in Europa, waar ze nog drie nieuwe Mediterrane routes vaart, voordat ze op 14 mei aan haar gepubliceerde Europese zomerseizoen 2022 begint.

Regent Seven Seas Mariner

Na haar technische droogdok zal Seven Seas Mariner weer gaan varen op de al eerder gepubliceerde route van 18 december 2021, van Miami, Florida naar San Francisco, Californië. Van daaruit begint ze op 5 januari 2022 aan een epische wereldcruise beginnen.

Regent Seven Seas Navigator

De herstart van de cruises met Seven Seas Navigator begint op 6 januari 2022 vanuit Miami, Florida met haar geplande 2022 Zuid-Caribische winter reizen, waaronder meerdere rondreizen beginnend en eindigend in Barbados.

Regent Seven Seas Voyager

Seven Seas Voyager keert terug met vijf nieuwe Middellandse Zee reizen. De eerste vertrekt uit Barcelona, Spanje op 15 februari 2022. Daarna begint het geplande Europese zomerseizoen 2022 waar de Middellandse Zee en Noord-Europa worden verkend vanaf 15 april 2022.

Vaccineren voor gasten en bemanning

Op RSSC.com/HealthSafetyProtocols staat een overzicht van de huidige vereisten om mee te varen. Zo moeten alle gasten en bemanningsleden ten minste twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd zijn. Deze en andere vereisten blijven van kracht tot een moment waarop de protocollen met vertrouwen kunnen worden aangepast. Regent Seven Seas houdt de wereldwijde gezondheidsomgeving voortdurend in de gaten om de veiligheid en zekerheid van gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen te beschermen. Specifieke vereisten om te varen worden dichter bij het tijdstip van vertrek rechtstreeks aan de gasten meegedeeld.

Cruises van Regent Seven Seas Cruises kun je boeken bij onder meer Captain Cruise, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Boek een cruise van Regent Seven Seas Cruises bij CruiseReizen.nl, Cruisewinkel of Captain Cruise.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.